Blog entry at “Green-Phase”

We have made a blog entry for the page “Tankesmia Grønn Fase” (“The Green-Phase project”).

The Green Phase project is a forum where new scientists can present their ideas. It focuses on initiatives to more environment friendly technologies and policies, and is based in Norway. Underneath is a Norwegian summary of the project’s focus areas:

“Grønn Fase vil jobbe for å bringe frem flerfaglige initiativer innen området miljøvennlig energi, for å skape økt oppmerksomhet og bevissthet, og å sette klima- og energiforsking i et samfunnsmessig og politisk perspektiv. Vi vil jobbe for at Norge skal bli et foregangsland innen klima- og miljøvennlig energiproduksjon og ønsker en opplyst samfunnsdebatt med et helhetlig syn på løsninger på klimaproblematikken.”

Our post can be viewed here.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter